Vandaag de dag is fitness en bodybuilding in Nederland en België ontzettend  populair. Steeds meer mensen zijn zich bewust van hun gezondheid en zijn  daarom steeds vaker in de sportschool te vinden. Als je in de sportschool  rondloopt zie je allerlei mensen met allemaal hun eigen voorkeur qua  sportkleding.

De voorkeur voor sportkleding is voor iedereen persoonlijk. De één geeft de  voorkeur aan standaard sportkleding, terwijl anderen de voorkeur geven aan  Bodybuilding kleding. Voornamelijk de serieuzere atleten zorgen er voor dat ze  ook tijdens het sporten er goed uit zien.

 

Bodybuildingkleding.com

Door de ontwikkelingen en het steeds populairder worden van fitness en  bodybuilding zijn wij in december 2014 gestart met  bodybuildingkleding.com.

Ons doel is om de grootste webshop van Nederland te worden voor alle fitness  en bodybuilding kleding. Veel webshops bieden slechts enkel hun eigen merk  kleding aan, maar wij willen alle merken bundelen zodat elke sporter de keuze  heeft uit een ruim assortiment bodybuilding kleding.

 

Momenteel bieden wij de volgende merken fitness en bodybuilding kleding aan:

  • Gorilla Wear (Mannen & Vrouwen)
  • Paragon Fitness (Mannen)
  • Nebbia (Mannen & Vrouwen)

We zullen in de toekomst continu nieuwe merken blijven toevoegen om ons

assortiment te blijven uitbreiden.

 

Nebbia sportleggings dames

Recent hebben we de gehele kledinglijn van Nebbia gelanceerd. Vooral voor vrouwen zitten hier hele mooie kledingstukken tussen, zoals de diverse sportleggings voor vrouwen. De sportleggings zijn gemaakt van 100% katoen of van 82% polyamide en 18% elasthaan, hierdoor zijn de leggings erg flexibel en geven ze veel vrijheid tijdens het sporten.

 

Nebbia sporttop dames

Naast de mooie sportleggings voor vrouwen hebben we ook diverse dames sporttops in onze webshop. De sporttops hebben brede schouderbanden en ook de onderkant van de sporttops heeft een band waardoor de sporttops erg comfortabel  zitten. Ook voor de sporttops geld dat deze zowel in 100% katoen als 82% polyamide en 18% elasthaan verkrijgbaar zijn. We hebben dus zowel stoffen als synthetische / elastische sporttops in onze webshop.

Comments are closed.

Post Navigation